Menu
Your Cart

Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox

Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Έως 30 ημέρες
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
Πλυντήριο Bosch SPS4HMI49E Inox
  • Διαθεσιμότητα: Έως 30 ημέρες
  • Κωδικός Προϊόντος: 232753
649,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 649,00€

Extra Dry

Με την ενεργοποίηση της επιλογής Extra Dry, τα πιάτα σας στεγνώνουν τέλεια με υψηλότερες θερμοκρασίες στον κύκλο ξεβγάλματος, ενώ το στέγνωμα διαρκεί περισσότερο. Και όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού.

IntensiveZone: καθαρίζει αποτελεσματικά μαγειρικά σκεύη με το πάτημα ενός κουμπιού

Η επιλογή IntensiveZone, την οποία μπορείτε να προσθέσετε σε πολλά προγράμματα, εξασφαλίζει υψηλότερη πίεση ψεκασμού και αυξάνει τη θερμοκρασία στο κάτω καλάθι. Τα έντονα λερωμένα μαγειρικά σκεύη, όπως τηγάνια και κατσαρόλες, καθαρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ τα πιο ευαίσθητα σκεύη, όπως πιάτα και ποτήρια, μπορείτε να τα τοποθετείτε στο πάνω καλάθι.

Διαμορφώστε το πλυντήριο πιάτων σας με μία κίνηση

Όσο σημαντικό είναι να έχετε τα σωστά υλικά για να φτιάξετε το αγαπημένο σας φαγητό,άλλο τόσο είναι να έχετε το κατάλληλο πλυντήριο που θα χωρέσει όλα σας τα πιάτα και σκεύη και θα τα πλύνει τέλεια.Τα νέα πλυντήρια πιάτων Bosch 45 εκ. με VarioFlex καλάθια και VarioDrawer είναι η ιδανική λύση.Γιατί διαθέτουν ένα ευέλικτο τρίτο συρτάρι για μαχαιροπίρουνα και ένα ρυθμιζόμενο σε ύψος άνω καλάθι.Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε το εσωτερικό τους ακόμα περισσότερο, ανάλογα με τις ανάγκες σας, χάρη στα 6 αναδιπλούμενα διαχωριστικά, τα 2 ράφια για φλιτζάνια, τα 2 προστατευτικά που συγκρατούν τα σκεύη σας στη θέση τους, για να μην γλιστρούν κατά το πλύσιμο και την αναδιπλούμενη μπάρα στήριξης για ψηλά ποτήρια, όπως είναι αυτά του κρασιού.Απλώς τραβήξτε προς τα έξω τα καλάθια από τις κομψές χειρολαβές τους και φορτώστε τα με όσα σκεύη θέλετε. Τόσο εύκολο. Τόσο Bosch.

Επιβεβαιωμένη απόδοση υγιεινής

Σύμφωνα με τα τεστ που έχουν πραγματοποιηθεί από το Ινστιτούτο Υγιεινής και Ιολογίας, ιοί όπως αυτός του κορωνοϊού και της γρίπης, εξουδετερώνονται αποτελεσματικά χάρη στο πρόγραμμα Οικονομικό 50°C (Επίπεδο 1 στην ετικέτα για την υγιεινή). Επιπλέον, μπορούν να επιτευχθούν σημαντικά υψηλότερα επίπεδα υγιεινής με τα προγράμματα που χρησιμοποιούν υψηλότερη θερμοκρασία. Έτσι, είναι αποτελεσματικά ενάντια σε πιο ανθεκτικούς ιούς, συμπεριλαμβανομένων αυτών με και χωρίς λιποπρωτεϊνικό περίβλημα. Τέτοια προγράμματα είναι το Εντατικό 70°C και αυτό της φροντίδας πλυντηρίου (Επίπεδο 3 στην ετικέτα για την υγιεινή).

Duo Power

Εκτός από το βραχίονα ψεκασμού στο κάτω μέρος του πλυντηρίου πιάτων, το DuoPower, δηλαδή ο διπλός βραχίονας ψεκασμού στο πάνω καλάθι εξασφαλίζει ότι τα πιάτα καθαρίζονται τέλεια. Οι δύο εργονομικά σχεδιασμένοι βραχίονες ψεκασμού πετυχαίνουν στοχευμένη και ιδανική κυκλοφορία νερού που φτάνει σε κάθε γωνία του εσωτερικού του πλυντηρίου πιάτων. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε κύκλος ξεβγάλματος είναι ιδιαίτερα απαλός και κατάλληλος για τα ποτήρια και τα πιάτα σας.

Ήσυχο πλυντήριο πιάτων

Το να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό μπορεί να είναι δύσκολο. Το να το διατηρείτε αθόρυβο όμως πολλές φορές είναι αδύνατο. Τα πλυντήρια πιάτων με SuperSilence διαθέτουν έναν ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο κινητήρα, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά για τη μείωση του θορύβου για να διατηρούν την ησυχία στο σπίτι. 

Σύστημα Rackmatic

Χάρη στο τριπλό σύστημα Rackmatic, το ύψος του πάνω καλαθιού μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα έως και κατά 5 cm. Και αυτό μπορείτε να το κάνετε ακόμα κι όταν είναι εντελώς γεμάτο. Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερες επιλογές ρύθμισης και, κατά συνέπεια, μέγιστη ευελιξία.

Ασφαλής τοποθέτηση για ποτήρια σας

Με την αναδιπλούμενη μπάρα στήριξης μπορείτε να τοποθετείτε με ασφάλεια πολύ ψηλά ποτήρια, μπουκάλια ή βάζα σε δύο σειρές στο κάτω καλάθι.

Η συσκευή που σας ακούει

Χάρη στη συνεργασία με την Alexa της Amazon, η συσκευή σας μπορεί να ελεγχθεί και με φωνητικές εντολές. Μάθετε εάν η σχετική λειτουργία "Home Connect" για την Alexa είναι διαθέσιμη για τη χώρα και τη γλώσσα σας. Ανακαλύψτε αν η σχετική λειτουργία "Home Connect" για τις εφαρμογές της Alexa είναι διαθέσιμη για τη χώρα και τη γλώσσα σας. Ενεργοποιήστε την αντίστοιχη ικανότητα για να δημιουργήσετε τη σύνδεση μεταξύ της Amazon Alexa και της οικιακής σας συσκευής.

 

Κατεβάστε προγράμματα για καθημερινές ανάγκες

Μερικές φορές, τα διαθέσιμα προγράμματα πλύσης πιάτων δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στις ατομικές σας ανάγκες.Γι' αυτόν το λόγο, τα πλυντήρια πιάτων Bosch προσφέρουν τη δυνατότητα να κατεβάσετε επιπλέον προγράμματα μέσω της εφαρμογής Home Connect στην επιλογή Programme Download.Έτσι, θα έχετε πάντα πεντακάθαρα και αστραφτερά σκεύη, με προγράμματα που εξυπηρετούν τις καθημερινές σας ανάγκες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τοποθέτηση Ελεύθερο
Προγράμματα Πλύσης 6
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης Ναι
Χρώμα Inox
Νέα Ενεργειακή Ετικέτα
Ενεργειακή Κλάση E
Κατανάλωση Ενέργειας 76 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα σε Σερβίτσια 10
Κατανάλωση Νερού 9,5 lt/κύκλο
Διάρκεια Προγράμματος (Eco) 3:40 hrs
Επίπεδο Θορύβου 44 dB
Διαστάσεις
Ύψος 84,5 cm
Πλάτος 45 cm
Βάθος 60 cm
Άλλα Χαρακτηριστικά
Wi-Fi Ναι
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου B