Menu
Your Cart

Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1

Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Έως 30 ημέρες
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7742B1
  • Διαθεσιμότητα: Έως 30 ημέρες
  • Κωδικός Προϊόντος: 233084
1.069,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.069,00€

Νέα τεχνολογία στον φούρνο

Με τον δακτύλιο ψηφιακού ελέγχου, η λειτουργία του φούρνου σας γίνεται πιο εύκολη και πρωτοπόρα.Αντί για τα κλασικά, περιστροφικά κουμπιά, πλέον προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της συσκευής απευθείας από το πάνελ ελέγχου, με ένα μόνο άγγιγμα.Μετακινήστε απλώς το δάχτυλό σας στον δακτύλιο που εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου και επιβεβαιώστε την επιθυμητή ρύθμιση.

Τo φαγητό σας στο προσκήνιο

Ο καινοτόμος δακτύλιος ψηφιακού ελέγχου διευκολύνει ακόμα περισσότερο το μαγείρεμα.Με μια μικρή περιστροφή του κεντρικού δακτυλίου, μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα οποιαδήποτε ρύθμιση του φούρνου σας.Επιπλέον, ο χειρισμός του φούρνου γίνεται ακόμα πιο απλός, χάρη στην ευανάγνωστη, υψηλής ανάλυσης TFT οθόνη με γραφικά κειμένου και πλήκτρα αφής.Τα κείμενα και οι εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη σάς βοηθούν σε κάθε βήμα, καθώς εσείς περιηγείστε στο μενού και στις ρυθμίσεις του φούρνου.Έτσι, έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σας.

Τουλάχιστον υπάρχει κάποιος στο σπίτι που του αρέσει να καθαρίζει

Ο καθαρισμός του φούρνου με το χέρι μπορεί να είναι πολύ κουραστικός και χρονοβόρος.Οι φούρνοι Bosch με σύστημα αυτοκαθαρισμού με πυρόλυση σάς λύνουν κυριολεκτικά τα χέρια, καθώς δεν χρειάζεται πλέον να τους καθαρίζετε.Χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας ή να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα καθαρισμού. Απλώς πατήστε Start (Έναρξη) και ο φούρνος σας, ανάλογα με τον βαθμό ρύπανσης, θερμαίνεται μέχρι τους 480°C και καίει τυχόν λίπη ή υπολείμματα τροφίμων.Το μόνο που έχει απομείνει για σας είναι λίγη στάχτη, η οποία απομακρύνεται εύκολα.Με αυτόν τον τρόπο, ο φούρνος σας δεν κάνει μόνο το φαγητό μια πραγματική απόλαυση, αλλά επίσης και τον καθαρισμό που ακολουθεί.


 

Ψημένο σε άριστο βαθμό

Όπως και αν σας αρέσει το ψητό μοσχάρι, λίγο, μέτρια ή καλοψημένο, με το ενσωματωμένο θερμόμετρο ψητού κρέατος, τα κρεατικά ψήνονται πάντα όπως εσείς επιθυμείτε, καθώς ένας αισθητήρας μετράει συνεχώς τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του κρέατος. Επειδή το θερμόμετρο είναι συνδεδεμένο με το φούρνο, δε χρειάζεται εσείς να ρυθμίσετε ή να αλληλοεπιδράσετε με το φούρνο σας. Ο φούρνος σάς ειδοποιεί με ένα ηχητικό σήμα και απενεργοποιείται αυτόματα όταν φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψητού. Το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλεια ψημένο κρέας χωρίς ταλαιπωρία.

 

Σπιτικά, τηγανητά φαγητά στη στιγμή

Γιατί να μη φτιάξετε τα δικά σας πατατάκια;Ή γιατί να μη δοκιμάσετε να φτιάξετε τσιπς από φρέσκα λαχανικά αντί για πατατάκια;Τοποθετήστε απλώς λεπτοκομμένες φέτες από πατάτες ή άλλα λαχανικά στη ψησταριά Air Fry & Grill, προσθέστε λίγο λάδι και επιλέξτε τη λειτουργία για τηγάνισμα με αέρα. Σύντομα, θα απολαμβάνετε το σνακ σας μπροστά στην τηλεόραση.Και ένα ακόμα tip: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Air Fry και το ταψί Air Fry & Grill για να ετοιμάσετε και άλλα ορεκτικά, όπως μικρά φιλετάκια κρέατος ή κοτόπουλου.Το ταψί Air Fry & Grill (HEZ629070) διατίθεται σαν επιπλέον αξεσουάρ.

Ο "απαλός" τρόπος μαγειρέματος

Θέλετε να εξοικονομείτε ενέργεια κατά τη διάρκεια του ψησίματος;Με τη λειτουργία ήπιο ψήσιμο Hotair, βελτιώσαμε τη λειτουργία θέρμανσης του φούρνου που χρησιμοποιείται πιο συχνά.Ο ανεμιστήρας κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα στο εσωτερικό του φούρνου και εξοικονομεί ενέργεια.Επιπλέον, όταν ψήνετε σε ένα μόνο επίπεδο, όπως στη περίπτωση μικρών αρτοσκευάσματων, δεν απαιτείται προθέρμανση του φούρνου.

Ο πιο εύκολος τρόπος να απολαύσετε το αγαπημένο σας πιάτο

Συμβαίνει σε όλους να μη γνωρίζουμε σίγουρα ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για ένα πιάτο.Τώρα μπορείτε να ρωτήσετε τον Βοηθό φούρνου.Συνδέστε τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect και απλώς διαλέξτε τη συνταγή που επιθυμείτε, είτε μέσω της εφαρμογής Home Connect, είτε μέσω φωνητικής εντολής από την Amazon Alexa.Ο φούρνος θα σας προτείνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις ή τα προγράμματα και θα ενεργοποιήσει αμέσως την επιλογή σας: μια εκπληκτικά εξυπηρετική λειτουργία.Για να απολαύσετε τον Βοηθό φούρνου, αρκεί να συνδέστε τη συσκευή με τον Home Connect λογαριασμό σας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων

H προσπάθεια αναζήτησης νέων συνταγών από ένα βιβλίο μαγειρικής μπορεί να σας απογοητεύσει, ιδιαίτερα όταν λείπουν οι ακριβείς μετρήσεις της θερμοκρασίας και του χρόνου ψησίματος.Με την εφαρμογή Home Connect έχετε πλήρη πρόσβαση σε έναν ολόκληρο κόσμο συνταγών και μεταφέρει τις ιδανικές ρυθμίσεις μαγειρέματος της επιλεγμένης συνταγής απευθείας στο φούρνο σας.Εσείς επιλέγετε απλώς το πιάτο που επιθυμείτε από το κινητό σας.Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας συνταγές στην εφαρμογή για πιο εύκολη πρόσβαση.Για να απολαύσετε αυτή τη λειτουργία, συνδέστε απλώς τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect.

Επιλέξτε το πιάτο σας και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο φούρνος

Δεν μπορείτε να επιλέξετε με σιγουριά την κατάλληλη ρύθμιση για τον φούρνο;Η λειτουργία Assist μπορεί να σας προσφέρει τη λύση.Εσείς απλώς επιλέγετε το πιάτο που μαγειρεύετε και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο φούρνος.Ο κατάλληλος τρόπος ψησίματος, η θερμοκρασία και ο χρόνος προετοιμασίας ρυθμίζονται αυτόματα.Τέλεια αποτελέσματα με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Συμβουλές μαγειρικής, όλες σε μία εφαρμογή

Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στη μαγειρική. Με το Home Connect, μαθαίνετε όλες τις καινοτόμες τεχνικές μαγειρικής και προετοιμασίας, μέσα από το smartphone ή tablet σας. Αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες, πιο εύκολα από ποτέ. Για να απολαύσετε τις «Συμβουλές μαγειρικής» αρκεί να συνδέσετε το Bosch φούρνο, με το Home Connect λογαριασμό σας.

Είδος: Φούρνος άνω Πάγκου χωρίς Εστίες

Τύπος Φούρνου: Ηλεκτρικός

Τύπος Εστιών: Χωρίς Εστίες

Ενεργειακή Κλάση: A+

Εξαρτήματα: Ταψί, Σχάρα

Retro: Όχι

Χρώμα: Μαύρο

Χωρητικότητα Φούρνου: 71 lt

Τρόποι Ψησίματος:14

Τύποι Ψησίματος :Αέρας, Fast Preheat, Grill, Pizza, Ξεπάγωμα, Πάνω-Κάτω Θέρμανση, Κάτω Θέρμανση, Απαλό Ψήσιμο

Διακόπτες: Αφής

Τηλεσκοπικός Μηχανισμός: Προαιρετικός

Σύστημα Καθαρισμού: Πυρόλυση

Ψηφιακή Οθόνη: Ναι

Μαγείρεμα με Ατμό: Όχι

Πτυσσόμενη Πόρτα: Όχι

WiFi: Ναι

Ύψος: 59,5 cm

Πλάτος: 59,4 cm

Βάθος: 54,8 cm