Menu
Your Cart

Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7321W1

Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7321W1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7321W1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7321W1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7321W1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7321W1
Έως 30 ημέρες
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7321W1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7321W1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7321W1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7321W1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7321W1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7321W1
  • Διαθεσιμότητα: Έως 30 ημέρες
  • Κωδικός Προϊόντος: 233289
889,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 889,00€

Η νέα τεχνολογία στον φούρνο

Με τον δακτύλιο ψηφιακού ελέγχου, η λειτουργία του φούρνου σας γίνεται πιο εύκολη και πρωτοπόρα.Αντί για τα κλασικά, περιστροφικά κουμπιά, πλέον προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της συσκευής απευθείας από το πάνελ ελέγχου, με ένα μόνο άγγιγμα.Μετακινήστε απλώς το δάχτυλό σας στον δακτύλιο που εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου και επιβεβαιώστε την επιθυμητή ρύθμιση.
 

Τo φαγητό σας στο προσκήνιο

Ο καινοτόμος δακτύλιος ψηφιακού ελέγχου διευκολύνει ακόμα περισσότερο το μαγείρεμα.Με μια μικρή περιστροφή του κεντρικού δακτυλίου, μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα οποιαδήποτε ρύθμιση του φούρνου σας.Επιπλέον, ο χειρισμός του φούρνου γίνεται ακόμα πιο απλός, χάρη στην ευανάγνωστη, υψηλής ανάλυσης TFT οθόνη με γραφικά κειμένου και πλήκτρα αφής.Τα κείμενα και οι εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη σάς βοηθούν σε κάθε βήμα, καθώς εσείς περιηγείστε στο μενού και στις ρυθμίσεις του φούρνου.Έτσι, έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σας.

Ο φούρνος σας τώρα καθαρίζεται μόνος του

Με το EcoClean Direct, το βοηθητικό σύστημα καθαρισμού που εξοικονομεί ενέργεια, ο καθαρισμός του φούρνου γίνεται εύκολη υπόθεση. Πρόκειται για μια ειδική επίστρωση από μικροσκοπικά κεραμικά σφαιρίδια που βρίσκεται στο πίσω τοίχωμα, και η οποία διασπά τα υπολείμματα λίπους καθώς ψήνεται το φαγητό σας στο φούρνο. Έτσι εξοικονομείται χρόνος και ενέργεια.

Σπιτικά, τηγανητά φαγητά στη στιγμή

Γιατί να μη φτιάξετε τα δικά σας πατατάκια;Ή γιατί να μη δοκιμάσετε να φτιάξετε τσιπς από φρέσκα λαχανικά αντί για πατατάκια;Τοποθετήστε απλώς λεπτοκομμένες φέτες από πατάτες ή άλλα λαχανικά στη ψησταριά Air Fry & Grill, προσθέστε λίγο λάδι και επιλέξτε τη λειτουργία για τηγάνισμα με αέρα. Σύντομα, θα απολαμβάνετε το σνακ σας μπροστά στην τηλεόραση.Και ένα ακόμα tip: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Air Fry και το ταψί Air Fry & Grill για να ετοιμάσετε και άλλα ορεκτικά, όπως μικρά φιλετάκια κρέατος ή κοτόπουλου.Το ταψί Air Fry & Grill (HEZ629070) διατίθεται σαν επιπλέον αξεσουάρ.

Επιλέξτε το πιάτο σας και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο φούρνος

Δεν μπορείτε να επιλέξετε με σιγουριά την κατάλληλη ρύθμιση για τον φούρνο;Η λειτουργία Assist μπορεί να σας προσφέρει τη λύση.Εσείς απλώς επιλέγετε το πιάτο που μαγειρεύετε και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο φούρνος.Ο κατάλληλος τρόπος ψησίματος, η θερμοκρασία και ο χρόνος προετοιμασίας ρυθμίζονται αυτόματα.Τέλεια αποτελέσματα με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Η μαγειρική γίνεται παιχνιδάκι

Πώς να γνωρίζετε σίγουρα ότι ο μουσακάς, η πίτσα ή το ψητό έχουν μαγειρευτεί και είναι έτοιμα;Με τη λειτουργία Assist, ο φούρνος σας από την Bosch απενεργοποιείται αυτόματα με το τέλος του προγράμματος.Η λειτουργία αναγνωρίζει ότι το φαγητό είναι έτοιμο και σας ενημερώνει μέσω σήματος ή της εφαρμογής Home Connect.

Ο πιο εύκολος τρόπος να απολαύσετε το αγαπημένο σας πιάτο

Συμβαίνει σε όλους να μη γνωρίζουμε σίγουρα ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για ένα πιάτο.Τώρα μπορείτε να ρωτήσετε τον Βοηθό φούρνου.Συνδέστε τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect και απλώς διαλέξτε τη συνταγή που επιθυμείτε, είτε μέσω της εφαρμογής Home Connect, είτε μέσω φωνητικής εντολής από την Amazon Alexa.Ο φούρνος θα σας προτείνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις ή τα προγράμματα και θα ενεργοποιήσει αμέσως την επιλογή σας: μια εκπληκτικά εξυπηρετική λειτουργία.Για να απολαύσετε τον Βοηθό φούρνου, αρκεί να συνδέστε τη συσκευή με τον Home Connect λογαριασμό σας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων

H προσπάθεια αναζήτησης νέων συνταγών από ένα βιβλίο μαγειρικής μπορεί να σας απογοητεύσει, ιδιαίτερα όταν λείπουν οι ακριβείς μετρήσεις της θερμοκρασίας και του χρόνου ψησίματος.Με την εφαρμογή Home Connect έχετε πλήρη πρόσβαση σε έναν ολόκληρο κόσμο συνταγών και μεταφέρει τις ιδανικές ρυθμίσεις μαγειρέματος της επιλεγμένης συνταγής απευθείας στο φούρνο σας.Εσείς επιλέγετε απλώς το πιάτο που επιθυμείτε από το κινητό σας.Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας συνταγές στην εφαρμογή για πιο εύκολη πρόσβαση.Για να απολαύσετε αυτή τη λειτουργία, συνδέστε απλώς τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect.

Έξυπνος και σύγχρονος τρόπος μαγειρικής

Θέλετε να μπορείτε να ελέγξετε τον φούρνο οποιαδήποτε στιγμή από όπου κι αν βρίσκεστε;Συνδέστε απλώς τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect και απολαύστε αυτές τις δυνατότητες.Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που προσφέρουν οι πολυάριθμοι συνεργάτες μας.Μπορείτε, να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου μέσω της Amazon Alexa ή του Google Assist.Επιλέξτε όλες τις λειτουργίες μαγειρικής, αλλάξτε ρυθμίσεις και διαχειριστείτε τα αγαπημένα σας.Οι ρυθμίσεις συγχρονίζονται μεταξύ της εφαρμογής και του φούρνου. Όταν τελειώσει το πρόγραμμα, θα ενημερωθείτε μέσω των ειδοποιήσεων.Οι λήψεις λογισμικού διατηρούν τον φούρνο σας ενημερωμένο.

Ο απαλός τρόπος ψησίματος

Θέλετε να δοκιμάσετε επιπλέον τρόπους μαγειρικής με θερμότητα;Εκτός από την πάνω και κάτω παροχή θερμότητας, υπάρχει και άλλη διαθέσιμη μέθοδος.Με την Απαλή πάνω & κάτω θέρμανση, μπορείτε να ψήνετε μικρά αρτοσκευάσματα, όπως κουλουράκια, αλλά και ψωμί και να έχετε τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά.Ανάλογα με την προετοιμασία και το φαγητό, μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια.

Φούρνος άνω Πάγκου χωρίς Εστίες

Τύπος Φούρνου: Ηλεκτρικός

Τύπος Εστιών: Χωρίς Εστίες

Ενεργειακή Κλάση: A+

Retro: Όχι

Χρώμα: Μαύρο

Χωρητικότητα Φούρνου: 71 lt

Τρόποι Ψησίματος: 11

Τύποι Ψησίματος: Αέρας

Διακόπτες: Αφής

Τηλεσκοπικός Μηχανισμός: Προαιρετικός

Σύστημα Καθαρισμού: Κατάλυση

Ψηφιακή Οθόνη: Ναι

Μαγείρεμα με Ατμό: Όχι

Πτυσσόμενη Πόρτα: Όχι

WiFi: Ναι

Ύψος: 59,5 cm

Πλάτος: 59,4 cm

Βάθος: 54,8 cm