Menu
Your Cart

Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1

Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1
Έως 30 ημέρες
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1
Φούρνος Εντοιχιζόμενος Bosch HBG7241B1
  • Διαθεσιμότητα: Έως 30 ημέρες
  • Κωδικός Προϊόντος: 233016
859,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 859,00€

Η νέα τεχνολογία στον φούρνο

Με τον δακτύλιο ψηφιακού ελέγχου, η λειτουργία του φούρνου σας γίνεται πιο εύκολη και πρωτοπόρα.Αντί για τα κλασικά, περιστροφικά κουμπιά, πλέον προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της συσκευής απευθείας από το πάνελ ελέγχου, με ένα μόνο άγγιγμα.Μετακινήστε απλώς το δάχτυλό σας στον δακτύλιο που εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου και επιβεβαιώστε την επιθυμητή ρύθμιση.

Τo φαγητό σας στο προσκήνιο

Ο καινοτόμος δακτύλιος ψηφιακού ελέγχου διευκολύνει ακόμα περισσότερο το μαγείρεμα.Με μια μικρή περιστροφή του κεντρικού δακτυλίου, μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα οποιαδήποτε ρύθμιση του φούρνου σας.Επιπλέον, ο χειρισμός του φούρνου γίνεται ακόμα πιο απλός, χάρη στην ευανάγνωστη, υψηλής ανάλυσης TFT οθόνη με γραφικά κειμένου και πλήκτρα αφής.Τα κείμενα και οι εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη σάς βοηθούν σε κάθε βήμα, καθώς εσείς περιηγείστε στο μενού και στις ρυθμίσεις του φούρνου.Έτσι, έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σας.

Σπιτικά, τηγανητά φαγητά στη στιγμή

Γιατί να μη φτιάξετε τα δικά σας πατατάκια;Ή γιατί να μη δοκιμάσετε να φτιάξετε τσιπς από φρέσκα λαχανικά αντί για πατατάκια;Τοποθετήστε απλώς λεπτοκομμένες φέτες από πατάτες ή άλλα λαχανικά στη ψησταριά Air Fry & Grill, προσθέστε λίγο λάδι και επιλέξτε τη λειτουργία για τηγάνισμα με αέρα. Σύντομα, θα απολαμβάνετε το σνακ σας μπροστά στην τηλεόραση.Και ένα ακόμα tip: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Air Fry και το ταψί Air Fry & Grill για να ετοιμάσετε και άλλα ορεκτικά, όπως μικρά φιλετάκια κρέατος ή κοτόπουλου.Το ταψί Air Fry & Grill (HEZ629070) διατίθεται σαν επιπλέον αξεσουάρ.

Ο πιο εύκολος τρόπος να απολαύσετε το αγαπημένο σας πιάτο

Συμβαίνει σε όλους να μη γνωρίζουμε σίγουρα ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για ένα πιάτο.Τώρα μπορείτε να ρωτήσετε τον Βοηθό φούρνου.Συνδέστε τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect και απλώς διαλέξτε τη συνταγή που επιθυμείτε, είτε μέσω της εφαρμογής Home Connect, είτε μέσω φωνητικής εντολής από την Amazon Alexa.Ο φούρνος θα σας προτείνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις ή τα προγράμματα και θα ενεργοποιήσει αμέσως την επιλογή σας: μια εκπληκτικά εξυπηρετική λειτουργία.Για να απολαύσετε τον Βοηθό φούρνου, αρκεί να συνδέστε τη συσκευή με τον Home Connect λογαριασμό σας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων

H προσπάθεια αναζήτησης νέων συνταγών από ένα βιβλίο μαγειρικής μπορεί να σας απογοητεύσει, ιδιαίτερα όταν λείπουν οι ακριβείς μετρήσεις της θερμοκρασίας και του χρόνου ψησίματος.Με την εφαρμογή Home Connect έχετε πλήρη πρόσβαση σε έναν ολόκληρο κόσμο συνταγών και μεταφέρει τις ιδανικές ρυθμίσεις μαγειρέματος της επιλεγμένης συνταγής απευθείας στο φούρνο σας.Εσείς επιλέγετε απλώς το πιάτο που επιθυμείτε από το κινητό σας.Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας συνταγές στην εφαρμογή για πιο εύκολη πρόσβαση.Για να απολαύσετε αυτή τη λειτουργία, συνδέστε απλώς τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect.

Ο "απαλός" τρόπος μαγειρέματος

Θέλετε να εξοικονομείτε ενέργεια κατά τη διάρκεια του ψησίματος;Με τη λειτουργία ήπιο ψήσιμο Hotair, βελτιώσαμε τη λειτουργία θέρμανσης του φούρνου που χρησιμοποιείται πιο συχνά.Ο ανεμιστήρας κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα στο εσωτερικό του φούρνου και εξοικονομεί ενέργεια.Επιπλέον, όταν ψήνετε σε ένα μόνο επίπεδο, όπως στη περίπτωση μικρών αρτοσκευάσματων, δεν απαιτείται προθέρμανση του φούρνου.

Η μαγειρική γίνεται παιχνιδάκι

Πώς να γνωρίζετε σίγουρα ότι ο μουσακάς, η πίτσα ή το ψητό έχουν μαγειρευτεί και είναι έτοιμα;Με τη λειτουργία Assist, ο φούρνος σας από την Bosch απενεργοποιείται αυτόματα με το τέλος του προγράμματος.Η λειτουργία αναγνωρίζει ότι το φαγητό είναι έτοιμο και σας ενημερώνει μέσω σήματος ή της εφαρμογής Home Connect.

Έξυπνος και σύγχρονος τρόπος μαγειρικής

Θέλετε να μπορείτε να ελέγξετε τον φούρνο οποιαδήποτε στιγμή από όπου κι αν βρίσκεστε;Συνδέστε απλώς τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect και απολαύστε αυτές τις δυνατότητες.Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που προσφέρουν οι πολυάριθμοι συνεργάτες μας.Μπορείτε, να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου μέσω της Amazon Alexa ή του Google Assist.Επιλέξτε όλες τις λειτουργίες μαγειρικής, αλλάξτε ρυθμίσεις και διαχειριστείτε τα αγαπημένα σας.Οι ρυθμίσεις συγχρονίζονται μεταξύ της εφαρμογής και του φούρνου. Όταν τελειώσει το πρόγραμμα, θα ενημερωθείτε μέσω των ειδοποιήσεων.Οι λήψεις λογισμικού διατηρούν τον φούρνο σας ενημερωμένο.

Συμβουλές μαγειρικής, όλες σε μία εφαρμογή

Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στη μαγειρική. Με το Home Connect, μαθαίνετε όλες τις καινοτόμες τεχνικές μαγειρικής και προετοιμασίας, μέσα από το smartphone ή tablet σας. Αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες, πιο εύκολα από ποτέ. Για να απολαύσετε τις «Συμβουλές μαγειρικής» αρκεί να συνδέσετε το Bosch φούρνο, με το Home Connect λογαριασμό σας.

Το καθάρισμα γίνεται πιο εύκολο από ποτέ

Είναι λίγο λερωμένος ο φούρνος και χρειάζεται ένα γρήγορο καθάρισμα;Τοποθετήστε περίπου 400 ml νερό με μια σταγόνα υγρό απορρυπαντικό στο κάτω μέρος του φούρνου και επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα καθαρισμού.Το φιλικό για το περιβάλλον σύστημα καθαρισμού απαλύνει τα υπολείμματα και σας διευκολύνει να σκουπίσετε μετά ό,τι έχει μείνει.

Επισκόπηση Προϊόντος
Τρόπος Εντοιχισμού Άνω ή Κάτω πάγκου
Τύπος Φούρνου Φούρνος ηλεκτρικός
Χωρητικότητα Φούρνου σε Λίτρα 71
Αριθμός Λειτουργιών Ψησίματος 14
Τρόποι Λειτουργίας Ψησίματος Πάνω και κάτω θέρμανση,Κάτω θέρμανση,Κυκλοφορία θερμού αέρα,Θερμός αέρα με γκρίλ,Γκρίλ μεγάλης επιφάνειας,Γκρίλ μικρής επιφάνειας,Ξεπάγωμα,Pizza,Ηπιο ψήσιμο,Προθέρμανση,Διατήρηση θερμότητας,3D hotAir
Οθόνη Ψηφιακών Ενδείξεων Ναι
Χειρισμός Πλήκτρα αφής
Ηλεκτρονικό Ρολόι Ναι- με προγραμματισμό διάρκειας/λήξη ψησίματος
Καθαρισμός Φούρνου Υδρόλυση
Τηλεσκοπικός Μηχανισμός Προαιρετικός
Άλλα Χαρακτηριστικά -
Συνδεσιμότητα WiFi
Εξοπλισμός 1 x εμαγιέ ρηχό ταψί,1 χ ταψί γενικής χρήσης,1 χ σχάρα
Ασφάλεια
Αριθμός Κρυστάλλων Πόρτας 3
Ράγες Στήριξης στα Πλαϊνά του Φούρνου -
Ανεμιστήρα Ψύξης Ναι
Ασφάλεια Διακοπής Παροχής Αερίου -
Κλείδωμα Ασφαλείας για Παιδιά Ναι
Ενεργειακά Χαρακτηριστικά
Ενεργειακή Κλάση A+
Χωρητικότητα Φούρνου σε Λίτρα 71
Κατανάλωση Ενέργειας ανά Πρόγραμμα κατά τη Συμβατική Λειτουργία σε KWh 0,87
Κατανάλωση Ενέργειας ανά Πρόγραμμα κατά τη Λειτουργία με Υποβοήθηση Ανεμιστήρα σε KWh 0,69
Γενικά Χαρακτηριστικά
Χρώμα Μαύρο
Διαστάσεις Συσκευής σε Εκατοστά (Υ χ Π χ Β) 59.50 x 59.40 x 54.80
Βάρος Συσκευής σε Κιλά 34,8
Εγγύηση Κατασκευαστή 2 έτη