Menu
Your Cart

Φούρνος Premium Neff B69VS3AY0 + Z9060DY0 Deep Black

Φούρνος Premium Neff B69VS3AY0 + Z9060DY0 Deep Black
Φούρνος Premium Neff B69VS3AY0 + Z9060DY0 Deep Black
Φούρνος Premium Neff B69VS3AY0 + Z9060DY0 Deep Black
Φούρνος Premium Neff B69VS3AY0 + Z9060DY0 Deep Black
Φούρνος Premium Neff B69VS3AY0 + Z9060DY0 Deep Black
Έως 30 ημέρες
Φούρνος Premium Neff B69VS3AY0 + Z9060DY0 Deep Black
Φούρνος Premium Neff B69VS3AY0 + Z9060DY0 Deep Black
Φούρνος Premium Neff B69VS3AY0 + Z9060DY0 Deep Black
Φούρνος Premium Neff B69VS3AY0 + Z9060DY0 Deep Black
Φούρνος Premium Neff B69VS3AY0 + Z9060DY0 Deep Black
Φούρνος Premium Neff B69VS3AY0 + Z9060DY0 Deep Black
  • Διαθεσιμότητα: Έως 30 ημέρες
  • Κωδικός Προϊόντος: 232935-232700
1.449,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.449,00€

Χειριστείτε τον φούρνο σας ακόμα πιο εύκολα

Εύκολη περιήγηση και εύκολη ανάγνωση, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια εύκολη επιλογή!Η 4,1" TFT οθόνη αφής διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης και εύχρηστο μενού για απλή περιήγηση.Οι σαφείς εικόνες και το κείμενο παρέχουν εκτενείς λεπτομέρειες του προγράμματος με μια ματιά, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τις ρυθμίσεις που σας ταιριάζουν και να έχετε τον πλήρη έλεγχο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Eco Clean για το πίσω τοίχωμα σε συνδυασμό με Easy Clean: το ζευγάρι για εύκολο καθαρισμό

Αναρωτιέστε αν θα φτιάξετε ή όχι ψητό κοτόπουλο; Με το Eco Clean, δεν χρειάζεται να αποφύγετε τον καθαρισμό του φούρνου μετά.Η ειδική αυτή επίστρωση παγιδεύει τους λεκέδες που δημιουργούνται κατά το ψήσιμο και τους διασπά σε κάθε επόμενο κύκλο μαγειρέματος.Όταν ο φούρνος φτάσει σε υψηλές θερμοκρασίες, η πίσω επιφάνεια Eco Clean καθαρίζεται μόνη της.Για ολοκληρωμένο καθαρισμό των κάτω και πλαϊνών τοιχωμάτων του φούρνου συνδυάστε το με τη λειτουργία καθαρισμού Easy Clean.

Ο μόνος φούρνος με πόρτα που εξαφανίζεται

Δεν είναι κάποιο μαγικό, είναι απλά το Slide & Hide®, η πόρτα που εξαφανίζεται κάτω από τον φούρνο.Η πόρτα Slide & Hide® εξαφανίζεται απαλά κάτω από τον φούρνο, για να μπορείτε να αλείψετε τα ψητά σας και να δοκιμάσετε εύκολα τα φαγητά σας.Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγξετε πιο εύκολα το λαχταριστό γεύμα που ετοιμάζετε.Ακόμα και όταν η πόρτα ανασύρεται κάτω από το φούρνο, είναι εξίσου εντυπωσιακό.Απλώς τραβήξτε προς τα πάνω την περιστρεφόμενη λαβή, σε οποιαδήποτε θέση, για να επαναφέρετε την πόρτα στη θέση της.

Μαγειρέψτε στον ατμό αμέτρητες συνταγές

Πείτε αντίο στα στεγνά ψητά και στο πανιασμένο ψωμί.Με το Vario Steam, μπορείτε να βρείτε την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στο τραγανό και στο ζουμερό, με το πάτημα ενός πλήκτρου.Ειδικοί αγωγοί στο πίσω τοίχωμα απελευθερώνουν ατμό γρήγορα και ομοιόμορφα στον φούρνο, προσθέτοντας την κατάλληλη ποσότητα υγρασίας που χρειάζεται το το ψωμί ή το φαγητό σας για να είναι τραγανό απέξω και ζουμερό εσωτερικά.Χρησιμοποιήστε τον ατμό, όταν τον χρειάζεστε ή για ακόμα μεγαλύτερη άνεση επιλέξτε τα διαθέσιμα αυτόματα προγράμματα, που το καθένα έχει διαφορετική ένταση ατμού.

Χωρίς να χρειάζεται να μπαίνετε κι εσείς στον φούρνο

Ψήστε ακόμα πιο εύκολα.Μπορείτε να τραβήξετε προς το μέρος σας τις πλήρως επεκτεινόμενες ράγες Flex, με μεγάλη άνεση, ώστε να τοποθετήσετε το ταψί σας.Επιπλέον, τοποθετούνται σε οποιοδήποτε επίπεδο του φούρνου θέλετε και είναι σταθερές, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε και να γυρίζετε το κρέας στο ταψί ή να αλείφετε τη γαλοπούλα με ασφάλεια και χωρίς να χρειάζεται να βάλετε το χέρι σας μέσα στον φούρνο.Απολαύστε απόλυτη άνεση και ασφάλεια.

Ετοιμάστε ταυτόχρονα έως και τέσσερα διαφορετικά γεύματα

Δημιουργήστε ένα γεύμα τεσσάρων πιάτων, ταυτόχρονα, σε έως και τέσσερα επίπεδα.Με τη λειτουργία Circo Therm®, μπορείτε να ετοιμάσετε ταυτόχρονα το ψητό σας, μαζί με το κοτόπουλο φούρνου, το παστίτσιο και ακόμα ένα γεύμα.Η λειτουργία CircoTherm® σας δίνει τη δυνατότητα να ψήσετε ταυτόχρονα τα γεύματά σας σε έως και τέσσερα διαφορετικά επίπεδα.Για τέλεια αποτελέσματα στο ψήσιμο, ανεξάρτητα από το επίπεδο που επιλέγετε.

Φτιάξτε την κουζίνα σύμφωνα με το γούστο σας

Προσαρμόστε την αγαπημένη σας οικιακή συσκευή NEFF με βάση το προσωπικό σας στιλ.Με τέσσερις επιλογές χρώματος, που ταιριάζουν στο στιλ σχεδίασης που επιθυμείτε.Απλά επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα, το αγαπημένο σας, όταν αγοράζετε τη συσκευή.Και επειδή το γούστο σας μπορεί να αλλάξει με τα χρόνια, το ίδιο εύκολα μπορεί να αλλάξει και η εμφάνισή της.Χάρη στο Flex Design, έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε κάποια σχεδιαστικά στοιχεία (απαραίτητο κιτ που πωλείται ξεχωριστά) της συσκευής NEFF, όποτε θέλετε και όσο συχνά θέλετε, για να ταιριάζει πάντα με το γούστο σας.

Ενιαίο και αρμονικό στυλ στην κουζίνα

Με το Seamless Combination και το Flex Design μπορείτε να έχετε την κουζίνα των ονείρων σας. Ενώστε τις οικιακές συσκευές NEFF που έχετε τοποθετήσει τη μία κάτω από την άλλη, με τις ειδικές μεταλλικές λωρίδες, διαθέσιμες σε τέσσερα χρώματα, Deep Black, Brushed Bronze, Metallic Silver και Anthracite Grey. Απλά επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα όταν αγοράζετε τη συσκευή. Χάρη στο Flex Design, έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε κάποια στοιχεία της συσκευής NEFF, όπως είναι το χερούλι του φούρνου, όποτε θέλετε και όσο συχνά θέλετε, για να ταιριάζει πάντα στο γούστο σας, χωρίς να πρέπει να αλλάξετε ολόκληρη τη συσκευή.

Η τεχνολογία του ατμού στη διάθεσή σας

Η μαγειρική με ατμό ξεχωρίζει.Η θερμοκρασία, η ένταση του ατμού και το πότε χρησιμοποιείται στο φαγητό σας, παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της γεύσης και της υφής του φαγητού.Με τη λειτουργία Steam Boost, εσείς αποφασίζετε πότε να προσθέσετε ατμό γρήγορα και εύκολα. Ιδανική πρόταση για αφράτο ψωμί με τραγανή κρούστα ή το κυριακάτικο ψητό.

Εκπληκτικά αθόρυβη

Μέσα σε όλη τη φασαρία του μαγειρέματος, κάποιες φορές, λίγη ησυχία στην κουζίνα είναι απαραίτητη.Το Slide & Hide® με Soft Open απορροφά τους κραδασμούς χάρη στον ειδικό μηχανισμό που διαθέτει και επιτρέπει στην πόρτα του φούρνου να ανοίγει και να κλείνει απαλά και αθόρυβα, όση δύναμη και αν ασκήσετε.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Είδος: Φούρνος άνω Πάγκου χωρίς Εστίες

Τύπος Φούρνου: Ηλεκτρικός

Τύπος Εστιών: Χωρίς Εστίες

Ενεργειακή Κλάση: A+

Χαρακτηριστικά
 

Χωρητικότητα Φούρνου: 71 lt

Τρόποι Ψησίματος: 20

Τύποι Ψησίματος: Grill, Αέρας, Πάνω-Κάτω Θέρμανση, Κάτω Θέρμανση

Διακόπτες: Αφής

Τηλεσκοπικός Μηχανισμός: Ναι

Σύστημα Καθαρισμού: Κατάλυση

Ψηφιακή Οθόνη: Ναι

Μαγείρεμα με Ατμό: Ναι

Πτυσσόμενη Πόρτα: Όχι

WiFi: Ναι
 

Διαστάσεις

Ύψος: 59,5 cm

Πλάτος: 59,6 cm

Βάθος: 54,8 cm