Menu
Your Cart

Καφετιέρα Nespresso Krups Inissia XN1005S Κόκκινο

Καφετιέρα Nespresso Krups Inissia XN1005S Κόκκινο
Καφετιέρα Nespresso Krups Inissia XN1005S Κόκκινο
Έως 30 ημέρες
Καφετιέρα Nespresso Krups Inissia XN1005S Κόκκινο
Καφετιέρα Nespresso Krups Inissia XN1005S Κόκκινο
Καφετιέρα Nespresso Krups Inissia XN1005S Κόκκινο
 • Διαθεσιμότητα: Έως 30 ημέρες
 • Κωδικός Προϊόντος: 324306
82,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 82,00€

Με ελάχιστο ανθρακικό αποτύπωμα, κομψό design, ελαφρύ βάρος και εξοπλισμένη με εργονομική λαβή, η Nespresso Inissia είναι μια «ευφυής», μικρή μηχανή που κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και ταιριάζει τέλεια σε κάθε εσωτερική διαρρύθμιση χώρου. Η Inissia διατίθεται σε πλήρη παλέτα χρωμάτων που ικανοποιεί όλες τις προτιμήσεις και ταιριάζει σε όλους τους χώρους.
 
Είναι εύκολη στη χρήση ενώ ταυτόχρονα προσφέρει κορυφαία ποιότητα καφέ, ισάξια με αυτή ενός επαγγελματία barista, χάρη στην απλή one-touch λειτουργία της και σύστημα εκχύλισης που διαθέτει, το οποίο αποδίδει πίεση έως και 19 bar. Ο γρήγορος χρόνος θέρμανσης συνεπάγεται ότι το νερό φτάνει στην ιδανική θερμοκρασία σε μόλις 25 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, ο δίσκος αποστράγγισης για μεγάλα ποτήρια συνταγών και η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που απενεργοποιεί αυτόματα τη μηχανή μετά από 9 λεπτά αδράνειας, θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.
 

 

 

Χρωματιστό & Συμπαγές Design

Με ελάχιστο ανθρακικό αποτύπωμα, κομψό & συμπαγές design, ελαφρύ βάρος και εξοπλισμένη με εργονομική λαβή για εύκολη χρήση, η μηχανή Nespresso Inissia, ταιριάζει τέλεια σε κάθε εσωτερική διαρρύθμιση χώρου και διατίθεται σε πλήρη παλέτα χρωμάτων που ικανοποιεί όλες τις προτιμήσεις.

Espresso και Lungo

Δε χρειάζεται να περιμένετε σχεδόν καθόλου για να ζεσταθεί η μηχανή πριν επιλέξετε το μέγεθος του καφέ σας. Με ένα άγγιγμα και αναμονή μόλις 25 δευτερολέπτων, το νερό αγγίζει την ιδανική θερμοκρασία για να φτιάξετε έως και 9 καφέδες χωρίς να χρειαστεί να γεμίσετε το χωρητικότητας 0,7 L δοχείο νερού της. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της δόσης με δύο προγραμματιζόμενα κουμπιά Espresso και Lungo.

Αντλία υψηλής πίεσης

Είναι εύκολη στη χρήση ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άψογη ποιότητα καφέ, ισάξια με αυτή ενός επαγγελματία barista, χάρη στην απλή one-touch λειτουργία της και το κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας σύστημα εκχύλισης που διαθέτει, το οποίο αποδίδει πίεση έως και 19 bar.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας σβήνει αυτόματα τη μηχανή σας μετά από 9 λεπτά αδράνειας. Ο αναδιπλούμενος δίσκος αποστράγγισης εξυπηρετεί μεγαλύτερα μεγέθη κουπών και επανέρχεται κάτω αυτόματα όταν απομακρύνετε την κούπα σας για να συλλέξει τις επιπλέον σταγόνες.

Kορυφαία ποιότητα καφέ

Το σύστημα καψουλών Nespresso ακολουθεί εξαιρετικά υψηλά standards στην επιλογή του καφέ. Δημιουργώντας ανακυκλώσιμες & αεροστεγείς κάψουλες αλουμινίου η Nespresso καταφέρνει να διατηρεί τη φρεσκάδα του καφέ της, προσφέροντας έτσι μία άψογη γευστική εμπειρία. Για την ικανοποίηση όλων των γευστικών προτιμήσεων, κάθε στιγμή της ημέρας, ανακαλύψτε τις Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ Nespresso.

Πως μπορείτε να παραγγείλετε τις κάψουλές σας;

Μπορείτε να παραγγείλετε κάψουλες Nespresso εύκολα και γρήγορα μέσω:

-Nespresso App: Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή Nespresso για κινητά

- Internet: Στο πάντα ενημερωμένο site της Nespresso, στο nespresso.com

-Τηλεφωνικά: Στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης της Nespresso στο 210 6771300 ή 800 1171300 (κλήση χωρίς χρέωση)
Η Nespresso παραδίδει σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξοδα αποστολής

-Nespresso Boutiques: Εντοπίστε τη Nespresso Boutique που σας εξυπηρετεί στο nespresso.com για μια τέλεια εμπειρία Nespresso που θα σας μείνει αξέχαστη

Τεχνική υποστήριξη μηχανής

Σε περίπτωση που χρειαστείτε υποστήριξη για τη μηχανή σας επικοινωνήστε με τη Nespresso. Θα λάβετε άμεση τεχνική υποστήριξη και λύση στο πρόβλημά σας. 
Εάν κριθεί απαραίτητο, η Nespresso σας παρέχει, χωρίς επιβάρυνση, μηχανή προσωρινής αντικατάστασης, για όσο διάστημα επισκευάζεται η δική σας μηχανή. 

Ανακύκλωση

Μπορείτε να ανακυκλώσετε τις χρησιμοποιημένες κάψουλές σας:

-Σε μία Nespresso boutique

-Μέσω της υπηρεσίας Ανακύκλωση στο Σπίτι 

Συνεχής αναζήτηση για εξαιρετικό καφέ

Από το κεράσι του καφέ έως τη στιγμή της γευστικής δοκιμής, η Nespresso κατέχει σε βάθος κάθε βήμα της δημιουργίας των Εκλεκτών Ποικιλιών της. Η τέλεια εμπειρία απόλαυσης του καφέ σας δεν είναι τυχαία: πρέπει να δημιουργείται στοχευμένα, με συνέπεια και χωρίς συμβιβασμούς, για κάθε κούπα, κάνοντας τις αξίες μας βίωμα…

Στη σύνθετη διαδρομή από το κεράσι του καφέ στην κούπα, υπάρχουν και άλλοι, πολύ πιο σύντομοι και σίγουρα οικονομικότεροι τρόποι να κάνει κανείς τα πράγματα από τον δικό μας. Αλλά δεν υπάρχουν καλύτεροι τρόποι. Γνωρίζοντας ότι ένας και μόνο ελαττωματικός κόκκος μπορεί να αλλοιώσει μια ολόκληρη παρτίδα καφέ, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο της ποιότητας μέχρι και τον τελευταίο κόκκο – με υποδειγματική αφοσίωση ώστε τα πάντα να είναι σωστά, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

 • Επιλέγοντας τον άριστο κόκκο

  Η Nespresso επιλέγει αποκλειστικά εκείνους τους κόκκους καφέ που αποτελούν το κορυφαίο ποιοτικώς 1-2% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ. Οργώνουμε τις πιο απομακρυσμένες γωνιές της γης αναζητώντας τις εκλεκτές αυτές ποιότητες που θα μας δώσουν μία εξαιρετική ποικιλία καφέ.

 • Δημιουργώντας τα χαρμάνια των Εκλεκτών Ποικιλιών

  Ο σχεδιασμός της σύνθεσης του χαρμανιού μιας Εκλεκτής Ποικιλίας, θυμίζει μια μυστική αλχημεία. Επιλέγουμε συγκεκριμένες προελεύσεις καφέ για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους, (άρωμα, γεύση, σώμα κ.λπ.), συνδυάζοντας τα συστατικά σε αναλογίες που προάγουν τα στοιχεία υπεροχής του καθενός. Όπως ένας αρωματοποιός γνωρίζει την αρμονία των συστατικών που χρησιμοποιεί, έτσι και οι ειδικοί των χαρμανιών μας κατανοούν τη μεταμόρφωση των αρωμάτων και των γεύσεων. Έχοντας ασκήσει σε βάθος αυτές τις δεξιότητες τα τελευταία 25 χρόνια, η ποιοτική δημιουργία της Nespresso είναι καρπός δεξιοτεχνίας και όχι τύχης.

 • Καβουρδίζοντας

  Το καβούρδισμα και η άλεση είναι ζωτικά στάδια στη δημιουργία μιας Εκλεκτής Ποικιλίας, διότι εδώ αποκαλύπτουμε την πλήρη γεύση και τη δυναμική των αρωμάτων που έχουν τα κεράσια του καφέ. Ένα λάθος καβούρδισμα μπορεί να καταστρέψει τελείως ακόμα και τον πιο άριστο κόκκο, ενώ ταυτόχρονα μία εξειδικευμένη τεχνική καβουρδίσματος μπορεί να αποκαλύψει τις καλύτερες ποιότητες από κάθε συστατικό. Για το λόγο αυτό, η Nespresso δημιουργεί ένα συγκεκριμένο προφίλ καβουρδίσματος, ξεχωριστό για κάθε χαρμάνι.

 • Το πρόγραμμα The Positive Cup

  100% ΚΑΦΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΕΩΣ ΤΟ 2020
  Σήμερα περίπου 85% του καφέ προέρχεται από το πρόγραμμα AAA και ο στόχος είναι το 100% έως το 2020.
   
  100% ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
  Η Nespresso είναι αφοσιωμένη στο να επεκτείνει τη δυνατότητα συλλογής χρησιμοποιημένων καψουλών αλουμινίου από το υπάρχον 76,5% στο 100% έως το 2020 και να αυξήσει τα ποσοστά ανακύκλωσης.
  Χάρη στην ανακύκλωση μπορούμε να δώσουμε νέα ζωή στις κάψουλες.
   
  100% ΑΝΘΡΑΚΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
  Από το 2009 η Nespresso μείωσε το ανθρακικό της αποτύπωμα πάνω από 20% και σχεδιάζει να επιτύχει 100% ανθρακική ουδετερότητα έως το 2020.

Τύπος Καφετιέρας Καφετιέρα Espresso Nespresso
Σειρά Inissia
Τύπος Καφέ Nespesso κάψουλες
Ποικιλία Ροφημάτων -
Παρασκευή Κρύων & Ζεστών Ροφημάτων -
Πίεση Ατμού 19,0
Ισχύς σε Watts 1260
Αυτόματη Απόρριψης της κάψουλας,Απενεργοποίηση με το άνοιγμα του μηχανισμού
Ενδεικτική Λυχνία Λειτουργίας Ναι
Οθόνη Ενδείξεων -
Χρόνος Προθέρμανσης σε Δευτερόλεπτα -
Αποθήκευση Προσωπικών Προτιμήσεων -
Συνδεσιμότητα -
Λειτουργία Αφαλάτωσης & Καθαρισμού -
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού (Λίτρα) 0,70
Ένδειξη Στάθμης Νερού Ναι
Αποσπώμενο Δοχείο Νερού Ναι
Αποσπώμενη Βάση Συλλογής Υγρών Ναι
Κάδος Απόρριψης Καψουλών Ναι
Εξαρτήματα -
Γενικά Χαρακτηριστικά
Χρώμα Κόκκινο
Βάρος Συσκευής σε Κιλά 2,40
Διαστάσεις Συσκευής σε Εκατοστά. (Υ χ Π χ Β) 23.00 x 12.00 x 32.00
Εγγύηση Κατασκευαστή 2 έτη